Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Dronten Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Dronten

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

DRONTEN

Afvoer verstopt Dronten?

Afvoer verstopt Dronten? Op het internet worden veel middelen en gereedschappen aangeboden waarmee jij mogelijk jouw verstopping kan verhelpen. Het is niet altijd even duidelijk wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Wij helpen je graag met het vinden een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Op deze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Lukt het niet om zelf je wc te ontstoppen? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je twijfels omtrent een verstopte afvoer? Bel snel en vrijblijvend naar 0321 201 100 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Dronten

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen bij het ontstoppen van jouw afvoer? Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres!

De specialisten van Ontstoppen Dronten kunnen in geval van spoed snel ter plaatse zijn. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Dronten lost het op! Je kunt ons bereiken via  0321 201 100 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Dronten Logo
Loodgieter ontstoppen Dronten afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

De kans dat jouw niet doorlopende afvoer te maken heeft met een verstopping, is groot. Soms kun je dit gemakkelijk zelf oplossen. De ontstoppers van Ontstoppen Dronten hebben een aantal waardevolle tips voor jou.

Is de afvoer verstopt? Bel ons voor een snelle service op 0321 201 100. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt steeds vaker voor dat elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) geblokkeerd worden. Het is goed mogelijk dat het probleem dan ligt bij vieze filters. Om die reden doe je er goed aan deze te controleren.

Hoe doe je dit? Veel filters zijn eenvoudig te verwijderen uit het apparaat. Wanneer je erachter komt dat de filters vies zijn, reinig ze dan in een warme sop. Zijn ze gedroogd? Dan kun je ze terug plaatsen.

In veel gevallen is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Dronten
Afvoer verstopt Dronten

Sifon

Sifon legen

Tegenwoordig zijn vrijwel alle afvoeren voorzien van een sifon. Een sifon is een stankafsluiter die op alle afvoerbuizen wordt gemonteerd. Het komt soms voor dat de zogeheten sifon niet meer goed werkt. Dit wordt veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door.

Hoe kan je dit probleem verhelpen? In veel gevallen is de sifon eenvoudig los te halen. Daarna kun je het vuil gemakkelijk verwijderen. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) zeer goed kan werken op het moment dat je afvoer verstopt zit.

Hoe doe je dit? Voeg zuiveringszout toe aan wat water en giet de mengeling langzaam in de verstopte afvoer. Voor het beste resultaat raden we je aan dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Dronten Leiding
Riool ontstoppen Dronten graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een tweede effectieve methode om een afvoerverstopping te helpen is door een plopper op de gootsteen zetten.

Hoe doe je dit? Zet de plopper op de afvoer. Beweeg de plopper met kracht omhoog en omlaag. Hierbij ontstaat er zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Dronten om jouw klus te bespreken met onze experts via 0321 201 100.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Stop de veer met het uiteinde in de verstopte afvoer. Zet hierbij niet te veel kracht, op deze manier kan je schade voorkomen. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Belangrijk is dat je achteraf de veer uit de afvoer verwijdert.

Als het is gelukt, merk je meteen verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Is het probleem nog niet opgelost? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 0321 201 100. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Dronten
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een afvoer kan op verschillende manieren verstopt raken. Dit kan bijvoorbeeld door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Een andere optie is een leidingbreuk. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Wanneer er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus diverse manieren waarop een afvoerverstopping kan ontstaan. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 0321 201 100.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Dat is de reden waarom de staat van de afvoer belangrijk is. Je kunt hier zelf voor zorgen, door te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld verstandig frituurvet, olie of etensresten niet door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Wij beschikken over moderne apparatuur waarmee wij de staat van de afvoer kunnen controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 0321 201 100.

Loodgieter Dronten Ontstoppen
WC ontstoppen Dronten

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer jij te maken hebt met een afvoerverstopping, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen elke verstopping verhelpen.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Eén ding is zeker; wij rekenen altijd eerlijke prijzen. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze ontstoppers kunnen met een efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wil je een directe oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 0321 201 100.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-dronten

WC verstopt

Heb je te maken met een verstopping in je wc? En woon je in de omgeving van Dronten? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Dronten. Onze ontstoppers zijn binnen no-time bij je. Maak snel een afspraak!

loodgieter-dronten-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Dronten

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Dronten en omstreken? Maak nu een afspraak!

loodgieter-in-dronten-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Dronten

Woon jij in de omgeving van Dronten? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-dronten-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Dronten en omstreken? Wij helpen je graag! Bel direct nog naar Ontstoppen Dronten.

Loodgieter Dronten Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Dronten en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Dronten! Wij zorgen voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Dronten

Heb je te maken met een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in omgeving van Dronten aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 0321 201 100.

Verstopping Dronten

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Dronten

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Dronten Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Dronten. Bedankt voor de snelle service!

Jumbo Dronten

Ontstoppen Dronten heeft bij ons twee verstoppingen ontstopt. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

Dronten

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Dronten.

Brandweer Kazerne Dronten

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0321 201 100

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Dronten

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Dronten