Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Dronten Logo

Ontstoppen

WC verstopt Dronten

Wij verhelpen jouw wc verstopping

DRONTEN

WC verstopt Dronten?

WC verstopt Dronten? De wc ontstoppen is een klus waar niemand graag mee bezig is. Maar helaas kan het iedereen overkomen. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan het ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Niet bepaald prettig!

Er zijn meerdere methodes om je wc te ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Dronten? Neem direct contact op via 0321 201 100 om jouw situatie te bespreken met één van onze collega’s.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Voordat je aan de slag gaat: het is verstandig om de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je eenvoudig doen met iets van een oude doek of een zeil. Zo weet je zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Tevens bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Dronten Logo
Loodgieter ontstoppen Dronten afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om een verstopping te verwijderen, is het belangrijk dat je de oorzaak van de verstopping achterhaalt. In veel gevallen is dit een vast object in de leidingen de oorzaak.

Het kan zijn dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen wanneer je jonge kinderen hebt. Omdat dit een groter object betreft, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt. Wanneer dit het geval is, is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor snelle hulp bij verstoppingen: bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Dronten op 0321 201 100.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in de wc zichtbaar? Dan is het vaak ook mogelijk om de verstopping zelf te verwijderen.

De oorzaak ligt vaak bij de kronkel in de wc afvoer. Mocht dit het geval zijn dan is het makkelijk op te lossen. Doe een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Papier kun je makkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt.

Is het een groter object zoals een hele toiletrol? Gooi het dan niet opnieuw in het toilet, maar in een afvalcontainer.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 0321 201 100. Wij helpen je zo snel mogelijk.

Ontstoppen afvoer Dronten
Ontstoppingsdienst Dronten

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Vinden de verstoppingen hoogstwaarschijnlijk in de leidingen plaats? En worden deze veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Een goedwerkende methode is wasmiddel. Het is tevens de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe werkt dit? Pak eerst een grote emmer met warm water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi vervolgens de emmer met warm water leeg in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Let op! Zorg ervoor dat je geen kokend water in het toilet gooit. Dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Dronten om jouw klus te bespreken 0321 201 100.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovengenoemde methodes niet? Maak dan gebruik van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe doe je dit? Maak voor het gebruik de ontstopper flexibel door deze in warm water te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit. Vervolgens druk je de ontstopper rustig in de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Trek daarna de ontstopper snel naar je toe. Hierbij ontstaat voldoende zuigkracht. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: Zet bij het erop duwen van de plopper niet te veel kracht. Dit kan resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt. Het gaat hierbij voornamelijk om het terugtrekken dus pas hiermee op.

Ontstoppen Dronten Leiding
WC verstopt Dronten

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wanneer je aan de slag gaat met een ontstoppingsveer, wees dan erg voorzichtig. Schade aan de leidingen kan namelijk het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

Bel onze spoedservice van Ontstoppen Dronten om jouw klus te bespreken 0321 201 100.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Het verhelpen van een verstopping in je toilet lukt helaas niet altijd zelf. Soms ligt de oorzaak ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstoppen Dronten er zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe verstoppingen.

Onze loodgieters werken met unieke methoden om het probleem direct aan te pakken. Ook helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen ervoor dat je toilet weer snel werkt zoals nieuw. Twijfel daarom niet en maak snel een afspraak. Bel ons op 0321 201 100 voor meer informatie of het verkrijgen van adviezen van onze experts.

Graven riool Dronten

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-dronten

WC verstopt

WC verstopt Dronten

Heb je te maken met een verstopping in je wc? En woon je in de omgeving van Dronten? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Dronten. Onze ontstoppers zijn binnen no-time bij je. Maak snel een afspraak!

loodgieter-dronten-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Dronten en omstreken? Maak nu een afspraak!

loodgieter-in-dronten-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Dronten

Woon jij in de omgeving van Dronten? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-dronten-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Dronten en omstreken? Wij helpen je graag! Bel direct nog naar Ontstoppen Dronten.

Loodgieter Dronten Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Dronten en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Dronten! Wij zorgen voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0321 201 100

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Dronten

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Dronten