Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Dronten Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Dronten

Wij verhelpen jouw riool verstopping

DRONTEN

Riool ontstoppen Dronten?

Riool ontstoppen Dronten? Vaak is de snelste manier om het riool te ontstoppen, door het probleem direct op te lossen. Op deze manier heb je zo min mogelijk (stank)overlast. Alleen oplossen is helaas niet altijd even makkelijk. Waarschijnlijk komen er vragen bij je op, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We snappen het wanneer er vragen zijn. Wij helpen je graag! Neem vrijblijvend contact op via 0321 201 100 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Dronten staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Wanneer je zelf aan de slag gaat met het ontstoppen van je riool, is de grote vraag: op welke plaats is de riolering verstopt? Daarnaast is dit ook het beginpunt om de riolering te ontstoppen.

Het is mogelijk dat het water in de wasbak begint te borrelen wanneer je de wc doortrekt. Of dat het water minder goed wegloopt. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Het is verstandig hier specialisten bij te betrekken. Je doet er dus goed aan Ontstoppen Dronten in te schakelen!

Ook is het mogelijk dat er een specifieke afvoer verstopt is geraakt. In dit geval blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de bron van een rioolverstopping te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt. Is dit niet geval en blijkt het toch een verstopping? Dan kun je het beste bellen met 0321 201 100 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Dronten Logo
Loodgieter ontstoppen Dronten afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een krachtige manier voor het ontstoppen van een riool, maar tegelijkertijd ook een risicovolle manier. Daarom kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een veer, plopper of soda.

Ga je toch aan de slag met een hogedrukreiniger? Dan is het van cruciaal belang dat je professioneel en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. Daarom lees je hieronder hoe je dit op de goede manier doet.

Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Dronten op 0321 201 100.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een krachtig en bovenal goedwerkend middel wanneer je riool wordt verstopt door iets als een prop restafval. Deze flexibele ontstoppingsveer druk je gemakkelijk in de afvoer. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er niet uit? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. Wanneer je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel ons via 0321 201 100.

Ontstoppen afvoer Dronten
Ontstoppingsdienst Dronten

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een plopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. Bij het gebruik van een ontstopper ontstaat er druk en zo verhelpt dit de verstopping.

Pak de ontstaat en zet deze op de wand van de afvoer. Zorg ervoor dat de gehele afvoer bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Heb je het idee dat het gelukt is? Spoel dan de afvoer goed door met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 0321 201 100.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Er is al vaker genoemd dat soda een effectieve ontstoppingsmanier is. Hierbij is soda naar voren gekomen als hulpmiddel. Maar soda is ook een opzichzelfstaande manier bij bij het ontstoppen van het riool.

Hoe doe je dit? Schep de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Dit zorgt ervoor dat verstoppingen door afvalresten als zeep of haren beter zullen loslaten. Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen. 

Wilt het ontstoppen nog niet echt lukken? Neem dan contact op met onze spoedservice van Ontstoppen Dronten op 0321 201 100.

Ontstoppen Dronten Leiding
Riool ontstoppen Dronten graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Verschillende bouw- of supermarkten bieden een groot assortiment ontstoppingsmiddelen aan. Helaas kan het gebruik van deze middelen resulteren tot beschadigingen in de afvoer. Deze middelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking hebben. Data kan de binnenkant van de leidingen aantasten.

Je vervuilt hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Wil jij het wel op een verantwoorde wijze laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppen Dronten op 0321 201 100.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Is het ontstoppen van je riool nog niet gelukt?  Schakel dan direct de hulp onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Dronten en omstreken? In veel gevallen staan we dezelfde dag nog voor je deur. Neem nu snel contact op via 0321 201 100.

Graven riool Dronten

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-dronten

WC verstopt

Heb je te maken met een verstopping in je wc? En woon je in de omgeving van Dronten? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Dronten. Onze ontstoppers zijn binnen no-time bij je. Maak snel een afspraak!

loodgieter-dronten-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Dronten en omstreken? Maak nu een afspraak!

loodgieter-in-dronten-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Dronten

Woon jij in de omgeving van Dronten? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-dronten-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Dronten

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Dronten en omstreken? Wij helpen je graag! Bel direct nog naar Ontstoppen Dronten.

Loodgieter Dronten Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Dronten en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Dronten! Wij zorgen voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Dronten

Heb jij te maken met een hardnekkige rioolverstopping? Onze vakkundige, ervaren ontstoppers lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0321 201 100.

Partners: riool.jouwbegin , riool.beginspot , Riool.linkkwartier , Riool.beginzo , riool.startbeurs , riool.web-directory , riool.onzestart , riool.linkmee , riool.linkjespagina , riool.vinddirect  

Verstopping Dronten

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Dronten!

Riool Dronten

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Dronten Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Dronten. Bedankt voor de snelle service!

Jumbo Dronten

Ontstoppen Dronten heeft bij ons twee verstoppingen ontstopt. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

Dronten

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Dronten.

Brandweer Kazerne Dronten

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0321 201 100

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Dronten

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Dronten